... Al meer dan 30 jaar ...

... een begrip in Carrosseriebouw ... 

... Van opdracht tot eindresultaat ...

... Gebouwd in eigen werkplaats ...

Roefs Carrosserie Middelbeers BV !

Volg ons op:
Roefs BV - Carrosserie

Hieronder ziet U verschillende categorieën van laadbakken welke wij produceren. In iedere categorie ziet U een aantal voorbeelden van reeds geproduceerde producten. Staat het product wat U zoekt er niet tussen neemt U dan geheel vrijblijvend contct met ons op voor meer informatie.
Open Carrosserie

Op het gebied van open carrosserieën bouwen wij geheel klant specifiek. Wij leveren geen standaard producten maar bouwen alle onze carrosserieën in overleg met de klant en naar wens van de klant.

... Lees meer

Aluminium Carrosserie

De aluminium carrosserieën die wij bouwen zijn er in verschillende soorten en maten. Wij bouwen deze carrosserieën zowel voor het lichte als voor het zware segment. Tevens kunnen wij een aluminium carrosserie uitvoeren als spiegelbak zodat U wat extra laadruimte heeft boven de cabine.Lees meer


Koel/Vries Carrosserie

Op het gebied van koel/vries carrosserieën kunnen wij U een Ifac koel/vries carrosserie aanbieden.

... Lees meer

Plywood Carrosserie

Wij kunnen U plywood carrosserieën aanbieden in de voor U geschikte uitvoering met een lichtdoorlatend dak of een geïsoleerd dak. Met een laadklep, achterdeuren een roldeur of een combinatie van één van de voorgenoemde uitvoeringen. Wij kunnen U carrosserie voorzien v... Lees meer


Lichtgewicht Opbouw Carrosserie

Op het gebied van lichtgewicht carrosserieën kunnen wij U een laadbak aanbieden van het merk Aluvan. Wij zijn dealer van de Aluvan carrosserieën.

... Lees meer

Zeil Carrosserie

Op het gebied van zeil gesloten carrosserieën kunt U kiezen voor schuifzeil, rolzeil of huifgesloten. U kunt deze laadbak uitvoeren met een vastdak of een schuifdak.

... Lees meer

Containersystemen

Op het gebied van containersystemen kunt U voor verschillende uitvoeringen bij ons terecht, waaronder kabel- en of haakarmsystemen. Ook voor het vervoer van wissellaadbakken bent U bij ons op het juiste adres. Wij bouwen verschillende type systemen voor het vervoer van wissellaadbakken. De wissel... Lees meer


Oldtimer Carrosserie

Voor een oldtimer carrosserie kunt U ook bij ons terecht. Wij hebben al verschillende oldtimers voorzien van een nieuwe carrosserie.

... Lees meer

Laad- lossystemen

Op het gebied van laad- lossystemen kunnen wij U carrosserie voorzien van een laadklep of een autolaadkraan.

Wij zijn dealer van Dhollandia laadkleppen tevens kunnen wij U een autolaadkraan leveren en monteren.

Voor het jaarlijks onderhoud / keuring van elk merk laadklep... Lees meer