... Al meer dan 30 jaar ...

... een begrip in Carrosseriebouw ... 

... Van opdracht tot eindresultaat ...

... Gebouwd in eigen werkplaats ...

Roefs Carrosserie Middelbeers BV !

Volg ons op:
Terug naar nieuwsoverzichtGeplaatst op: 6-3-2019 om 16:55:00

FOCWA Carrosseriebouw wordt CarrosserieNL

Op 31 oktober heeft vereniging FOCWA Carrosseriebouw tijdens de algemene ledenvergadering bekend gemaakt dat zij vanaf 1 januari 2013 onder de naam CarrosserieNL verder gaat.

 

FOCWA Carrosseriebouw is de branchevereniging voor carrosserie- en trailerbouw industrie. FOCWA Carrosseriebouw behartigt de belangen van de leden nationaal en internationaal op het terrein van(sociaal-) economische aangelegenheden, techniek, voertuigregelgeving en innovatie en levert tal van diensten en producten. In samenwerking met federatie FOCWA wordt de Cao voor het carrosseriebedrijf afgesloten.

 

Bij FOCWA Carrosseriebouw zijn circa 250 carrosserie- en trailerbouwbedrijven aangesloten. Kleine en grote ondernemingen die voor hun nationale en internationale opdrachtgevers de meest uiteenlopende transportoplossingen realiseren. Ondernemingen die alles bouwen wat het professionele wegvervoer nodig heeft: van maatwerk tot serieproduct, zoals bussen, ambulances, politie- en brandweerauto’s, koelwagens, aanhangwagens, opleggers en veewagens.


Met deze nieuwe naam wil FOCWA Carrosseriebouw zich beter in de markt profileren betreft slechts de naam; CarrosserieNL blijft aangesloten bij de Federatie FOCWA en blijft onder de nieuwe naam dezelfde activiteiten voortzetten. Maar wel met een eigentijdse en beter herkenbare naam die de lading beter dekt. Met de nieuwe naam wordt ook nagestreefd om de branche als geheel beter te promoten.