Behandeling onderframe

Onze producten worden in hoge mate zelf vervaardigd en bewerkt. Hierdoor waarborgen wij een hoge mate van kwaliteit en degelijkheid. Daarvoor beheersen en borgen wij het proces van ruw materiaal tot eindproduct.

Vraag direct een offerte aan !

Eigen stralerij

Stralen is een voorbehandeling waarbij er onder hogedruk, materiaal op het object wordt gespoten. Met dit proces wordt het staal zuiver gemaakt om een goede hechting voor de vervolgbehandeling te realiseren, ook wordt roest en walshuid van het product verwijderd.

Na het stralen kan er direct met de oppervlaktebehandeling worden gestart. In onze straalruimte worden alle stalen onderframes die wij produceren gestraald alvorens deze in een coating worden gespoten. Het is erg belangrijk dat de basis goed is en daarom is dit een belangrijk proces. De coating hecht pas op een goede manier als de ondergrond goed is voorbereid met een straalbehandeling.

Eigen Spuiterij / Kleurstraat
carrosserie spuiterij

De blanke stalen zichtdelen van de carrosserie worden geschoopeerd (dit is het aanbrengen van een zinklaag) alvorens deze worden gespoten. De carrosserieën welke door ons worden gebouwd, worden hierna gespoten in de kleur naar keuze van de klant. Doordat straal- en spuitwerkzaamheden zelf in onze eigen stralerij en spuiterij worden uitgevoerd waarborgen wij deze stap in kwaliteit. Ook de belettering kunnen wij voor u verzorgen.

Volg ons op
Foto impressie
schuif zeil carrosserie met meeneemheftruck constructie
Plywood carrosserie
Open laadbak met kast

Het beste op uw chassis

’t Ven 37A | 5091 BN Oost-West- en Middelbeers | T. 013-514 26 55 | info@RoefsBV.nl
© 2020 Carrosseriefabriek Roefs Middelbeers BV