Over Roefs BV

Familie bedrijf met oog voor kwaliteit in hun ambacht...

Joost en Marco Roefs hebben in 2004 het bedrijf overgenomen van hun vader.

 “Ons pap begon in 1976 met een constructiebedrijf, maar al snel ging hij zich specialiseren in carrosseriebouw. Inmiddels zijn we een florerend bedrijf waar 15 medewerkers zorgen voor een perfecte opbouw van een vrachtauto. Doordat we ervaring hebben met alle soorten opbouw, kunnen we perfect werken naar de wens van onze klanten”, zeggen Marco en Joost.

“Bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten carrosserie: open en gesloten laadbakken al dan niet uitgevoerd met een kraan of laadklep, het opbouwen van een motorwagen met aanhangwagen en opleggers in verschillende uitvoeringen. Ook wat materiaal betreft leveren we maatwerk. Gesloten carrosseriën in aluminium, plywood, zeilen of met isolatie. Open laadbakken voeren we uit in houtbebording of in aluminium in alle gewenste hoogtes en breedtes.”

Bij Roefs kunnen bedrijven terecht voor de complete opbouw van een vrachtauto. Dat betekent dat het bedrijf ook de hydraulische systemen opbouwt, zoals laadkleppen, kranen en koppelschotels voor rangeertrekkers. Daarnaast verzorgt Roefs ook het straal- en spuitwerk van de laadbakken, eveneens helemaal naar wens van de klant. Het bedrijf levert iedere auto piekfijn af. “Dat is onze beroepseer,” benadrukken de twee broers.

“Elke auto leveren we RDW keuringsklaar af. En omdat veiligheid hoog bij ons in het vaandel staat, doen we ook LPK-keuringen voor laadkleppen en ALKkeuringen voor kranen. Niet verplicht voor klanten, maar wel zo veilig en dus verstandig om te doen.”

Kwaliteit staat voorop

Roefs Carrosseriebouw heeft een vaste klantenkring die varieert van vrachtwagendealers tot transportbedrijven en allerlei firma’s die eigen vrachtauto’s hebben. Juist die variatie maakt het werk voor Marco en Joost zo leuk. “Bij ons is er geen massaproductie. Elke opdracht is maatwerk. Dat maakt ons werk heel uitdagend. Bovendien hebben we in de loop der tijd veel kennis van carrosseriebouw opgedaan, waardoor we de klant goed kunnen adviseren.

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Logisch, want klanten willen natuurlijk wel een flink aantal jaren plezier hebben van hun vrachtwagens. We geven dan ook met een gerust hart de bekende FOCWA-garantie op onze carrosserieën. We blijven ook constant scherp op kwaliteit. Dat betekent dat we alleen met goede materialen werken en onze vakmensen intern intensief opleiden. Zo weten we zeker dat we de beste kwaliteit kunnen blijven leveren.

Kwaliteit en service gaan bij Roefs hand in hand. “We hebben voor laadkranen, laadkleppen en kippers een eigen storingsdienst. We helpen als het nodig is onze klanten 24 uur per dag op weg.” Juist door die betrouwbaarheid behouden we onze klanten. Met veel klanten hebben we al een jarenlange relatie. We merken dat nieuwe klanten vaak via mond-op-mond-reclame bij ons komen. Dat betekent dat onze huidige klanten tevreden over ons zijn. Daar zijn we trots op, want dat is het grootste compliment dat we voor ons werk kunnen krijgen.”

Volg ons op
Foto impressie
schuif zeil carrosserie met meeneemheftruck constructie

Het beste op uw chassis

’t Ven 37A | 5091 BN Oost-West- en Middelbeers | T. 013-514 26 55 | info@RoefsBV.nl
© 2020 Carrosseriefabriek Roefs Middelbeers BV