Laadklep Periodieke Keuring (LPK)

Het regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbowet verplicht.  Maar voor het behoud van uw product ook gewoon noodzakelijk. Het voorkomt de storingskans en komt de levensduur ten goede.

Minimaal één keer per jaar dient uw laadklep deze keuring te ondergaan.

Dan is uw voertuig ook weer voorzien van het LPK keurmerk.

Onze vakmensen zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van deze keuring.

Autolaadkraan Periodieke Keuring (ALK)

Autolaadkranen worden veelal intensief gebruikt. Maar bij onvoldoende onderhoud kan de vereiste veiligheid in het geding komen.

Bovendien kan een defect vertraging veroorzaken of zelfs stilstand tot gevolg hebben. In de Arbowet is een jaarlijkse keuring verplicht gesteld. In het belang van uw veiligheid en die van anderen.

Carrosseriefabriek Roefs Middelbeers BV. is met zijn ruime ervaring de partij welke u voorziet van goed advies en deskundig vakmanschap. Als erkend lid van de Rai/ Focwa mogen wij de boven genoemde LPK en ALK keuringen uitvoeren.

Op het gebied van hydrauliek bouwen wij verschillende soorten systemen, bijvoorbeeld voor het afzetten van laadbakken. Tevens kunnen wij u voorzien van diverse uitvoeringen kippers. Wij zijn ook het juiste adres voor onderhoud en eventuele reparaties uit te voeren.

Volg ons op
Foto impressie
Open laadbak met kast

Het beste op uw chassis

’t Ven 37A | 5091 BN Oost-West- en Middelbeers | T. 013-514 26 55 | info@RoefsBV.nl
© 2020 Carrosseriefabriek Roefs Middelbeers BV