Carrosserieën in allerlei maten

Omdat de wensen en eisen van de klant centraal staan, vervaardigen wij vele soorten en maten carrosserieën. En daarbij gebruiken wij producten die jarenlang mee kunnen. Al onze opbouwen voldoen aan deze hoogwaardige kwaliteit.

Het leveren van open en gesloten laadbakken in het lichte segment tot 3500 Kg, is maar een van de vele opties.

Ook het opbouwen van carrosserieën op voorwagens, aanhangwagens en opleggers is toevertrouwd aan Roefs Carrosserie bouw. We werken met verschillende hoogwaardige materialen. Zo maken wij uitvoeringen in bijvoorbeeld, plywood, aluminium of zeilgesloten Maar ook geïsoleerde of open laadbakken.

Wij verrichten ook allerlei aanpassingen aan bestaande carrosserieën zoals het ombouwen, aanpassen en inrichten van de al door u aangeschafte lichte bedrijfswagens.

Ons werk is altijd maatwerk en dus helpen wij het best persoonlijk, voor een kundig advies. Bel ons direct!

Open Carrosserie

Op het gebied van open carrosserieën bouwen wij geheel klant specifiek. Wij leveren geen standaardproducten maar bouwen alle onze carrosserieën in overleg met de klant en naar wens van de klant. Wij maken uw opbouw compleet.

Aluminium Carrosserie

Wij bouwen aluminium carrosserieën voor zowel voor het lichte, als het zware segment. Tevens kunnen wij een aluminium carrosserie uitvoeren als spiegelbak zodat u extra laadruimte heeft boven de cabine.

Wissellaadbakken

Wissellaadbakken

Op het gebied van wissellaadbakken kunt u voor verschillende uitvoeringen bij ons terecht. Wij bouwen systemen voor het vervoer van wissellaadbakken, voorzien van twistlocks of rijgoten.

Zeil Carrosserie

Op het gebied van zeil gesloten carrosserieën kunt u kiezen voor schuifzeil of huifgesloten. U kunt deze laadbak uitvoeren met een vast dak of een schuifdak.

Plywood Carrosserie

Wij kunnen U plywood carrosserieën aanbieden in de voor U geschikte uitvoering met een lichtdoorlatend of geïsoleerd dak. Met een laadklep, achterdeuren, een roldeur of een combinatie daarvan.

Koel/vries carrosserie van Roefs BV

Koel/Vries Carrosserie

Op het gebied van koel/vries carrosserieën kunnen wij u een lfac of een LeCapitaine koel/vries carrosserie aanbieden. De koellaadbak wordt geheel op uw wensen samengesteld.

Laad- lossystemen​ van Roefs BV

Laad- lossystemen

Op het gebied van laad- lossystemen kunnen wij u carrosserie voorzien van een laadklep of een autolaadkraan. Wij zijn dealer van Dhollandia laadkleppen. Wij leveren en monteren ook diverse merken autolaadkranen.

Volg ons op
Foto impressie
Open carrosserie laadbak met autolaadkraan
Schuifzeil gesloten container
Aluminium carrosserie gesloten laadbak met laadklep

Het beste op uw chassis

’t Ven 37A | 5091 BN Oost-West- en Middelbeers | T. 013-514 26 55 | info@RoefsBV.nl
© 2020 Carrosseriefabriek Roefs Middelbeers BV